Concentrat proteic vegetal | CPV pentru starter prepelite

premix

Concentrat proteic vegetal | CPV pentru starter prepelite

50.00 lei

Premix Premium

Disponibil: In varianta de 2,5 kg – 50 lei

  Disponibil: In varianta de 5 kg – 100 lei

Pret cu TVA inclus 24%. Pretul nu include costurile de livrare

Descriere Produs

Concentrat proteic vegetal | CPV pentru starter prepelite, este un concentrat puternic de soia ce contine o cantitate mai mare de proteina bruta/kg in comparatie cu srotul de soia. Se foloseste in retetele pentru puii de prepelita cu varsta de la 0-21/zile, pentru atingerea parametrilor normali de proteina in furajul puilor. 

Concentrat proteic vegetal | CPV pentru starter prepelite

Se foloseste intr-o cantitate mica( 2,5%)  in furajul final al puilor de prepelita. Nu este necesar in furajul pentru prepelitele outoare sau de crestere.

Ambalat la pungi de hartie si etichetat cu detalierea compozitiilor(complexul de vitamine, minerale, aminoacizi, fitaze, enzime specific) cat si data fabricatiei si termenul de valabilitate.

Concentrat proteic vegetal | CPV pentru starter prepelite, este absolut necesar in furajarea puilor de prepelita. Este un adaos provenit din surse naturale, nu contine extracte de origine animaliera, ajuta la dezvoltarea si cresterea normala a puilor de prepelita.

Concentratul proteic vegetal pentru starter pui, poate fi cumparat la pretul de 30ron/2,5kg  si impreuna cu macropremixul premium, extrem de competent, va asigura un furaj de inalta calitate pentru prepelitele dumneavoastra.

Pentru cei neincrezatori, va punem la dispozitie furaj gata preparat de noi, pentru o perioada de proba. Suntem absolut convinsi ca veti fii mai mult decat satisfacuti de calitatea furajului.

Exista multe beneficii ce pot fi mentionate folosind acest  concentrat proteic vegetal | CPV pentru starter prepelite + macropremixul premium, dar credem ca aspectul cel mai import il reprezinta faptul ca in timp, acest furaj nu degradeaza starea de sanatate a prepelitelor.

Randamentul crescut la ouare, cat si gustul absolut deosebit al produselor din prepelita, ne indeamna sa afirmam ca in acest moment, detinem cea mai buna reteta pentru furajul de prepelita outoare, prepelite crestere si furajul pentru puii de prepelita.

 

Reteta pentru realizarea furajului pentru puii de prepelita

Porumb 38,5%
Şrot de soia 44,0%
Grâu 10,0%
Carbonat de calciu 1,5%
Ulei de floarea soarelui 1,0%
Macropremix tip P 2,5%
Concentrat proteic vegetal 2,5%

Va rugam sa vedeti retetele pentru:

Concentrat proteic vegetal | CPV pentru starter prepelite – Cel mai bun produs natural si nu sunt doar vorbe. Incearca!

Opinii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care scrie un comentariu “Concentrat proteic vegetal | CPV pentru starter prepelite”

ANPC

http://www.anpc.gov.ro/